Sunday, August 21, 2016

I'm Back.

0 cute people



Terlebih dahulu, ribuan kemaafan diucapkan kerana dh terlalu lama menyepi dari dunia blogging ni. Kalau diikutkan hampir 4 tahun gak lupakan pada blog yg tak seberapa ni. Mungkin dek kesibukan bekerja membuatkan penyakit 'M' tu selalu hadir. Teringat pula peneman dikala kesedihan waktu muda-mudi dulu. Haha. Seiring dengan penambahan usia ni, mungkin blog ni dh tak ada jiwang-jiwang macam waktu study dulu. Biasa la, masa tu ibarat budak baru nak up kan. Semua benda pun nak diceritakan dan ditayangkan pada orang. 

Serius cakap, sekarang ni hidup cuma fikirkan macam mana nak bahagiakan keluarga je. Tak pela diri sendiri susah pun, asalkan dapat tengok keluarga bahagia. Pasal pilihan hati? Entah la, malas nak fikir buat masa ni. Tak letak sangat harapan yg tinggi, takut kelak kecewa merana. Yeahh, i'm still with him. The one who I call Mr.H. Now, dh hampir 6 tahun berkawan. InsyaAllah, kalau ada jodoh ada la. Sampai sekarang pn masih lagi tak tahu dia betul2 pilih aku atau tak. Pelik kan? Berkawan bertahun-tahun, tapi masih lagi tak memahami. Hati manusia ni, susah nak selami. So, aku tak nak letak harapan yg tinggi menggunung sgt. Biar saje la, asalkan dia bahagia.

So, selepas ni insyaAllah jika ada kesempatan aku akan update lagi seperti dulu2. Rindu juga kat blog ni walaupun tak ada orang baca. Hahahaha. Sayang jugak kalau nak delete macam tu je kan. So, guyss see u soon ya~

Gud nite, sweet dream.. 

Sunday, May 13, 2012

.otak ku x berfungsi.

0 cute people

 


hye,selamat malam!
hurmmmm..hurmmm..hurmmm..
tajuk entri kali nie agak menakutkan tidak bersemangat.
ape kena mengena tajuk ngn otak ku?
erm,mungkin kedua dua nya sudah mereng.
sejak akhir akhir nie perasaan asyik x tenteram je.
xtau ape da jadik ngn diri sendiri.
maybe byk sangat berfikir kot. haha.
erm,seriously almost the time i feel very bad.
ingatkan da cuti cuti malaysia nie dpt la duk rileks.
tapi otak nie asyik duk pikir pasal keja jer.
sana sini orang suruh keja.
tp,stakat nie xjumpe lagi keja yg kena dgn jiwa nie. ahaks! gedikk.
resume pon sparuh jalan, cmne la nk mintak keja lau gini caranya oi.
haha. bile penyakit "M" tu datang, xley nak buat pe da la.
erm,baru baru nie ade terfikir nk mintak satu keja nie.
but,i'm not brave enough to apply this job. haha.
mintak tolong ngn Mr.H pon x dapat dapat lagi. aiseyman. cmne?
erm,maybe i kena kuatkan semangat tuk mintak keja nie.
kena buang penyakit "M" tuh. syuhhhh syuhhhh pegi jaoh jaoh. haha. gile da otak ku ini.


p/s: jadilah sekuat tiger. hahahaha.


.missing me?

1 cute people


 


Ehemmm..ehemmm..testing..testing 1,2,3..
Hye,selamat malam semua!
Sori sgt sgt sebab da berhabuk blog nie..
maklum lah sibuk sebagai student kan sebelum nie..
memandangkan mase sebagai student telah pon tamat,boleh la kembali merepek merapu kt sini yer..
so,now i'm here with all of u..
i'm back to the normal with new post..insyaAllah..


btw, i'm juz wanna say


 
p/s: i love u so much mom. thanks for make my life colorful. muahhhh.